Performance Coaching

Tulostavoitteiden kasvattamiseen – myös liiketoiminnassa

Coach4Pro:n avulla Löpskolan kasvatti myyntiä yli 30% kolmessa kuukaudessa siirtyessään verkkovalmennukseen. Ja näin pystyy jatkossa tarjoamaan parempaa laatua suuremmalle määrälle asiakkaita.

Vuodesta 2012 lähtien toiminut ruotsalainen Löpskolan on auttanut asiakkaitaan tulemaan paremmiksi juoksijiksi. Toimitusjohtaja ja päävalmentaja Simon Forsberg ymmärsi, että hänen yritykselleen asettamiaan tavoitteita ei saavuteta ilman toimintatavan muutosta. Lisäksi he ymmärsivät tarvitsevan hyvän sovelluksen verkkovalmennuksen toteuttamiseen.

”Vuonna 2012 järjestimme paljon juoksukursseja ja valmennuksemme oli enimmäkseen henkilökohtaista koulutusta asiakkaiden kanssa. Coach4Pron avulla olemme siirtyneet lähes täysin verkkovalmennukseen. Kun verkkokoulutus tehdään oikein, se on aikaa ja kustannuksia säästävää asiakkaalle sekä valmentajalle. Monipuolisten ominaisuuksien avulla yhteistyökumppanimme voivat liittää esimerkiksi kuntotestien ja analyyisen tulokset mukaan palveluun.”

Personal Training

Yksilöiden ja pienryhmien hyvinvointivalmentamiseen verkon avulla

Sovelluksen muokattavuus helpottaa luomaan yksittäisen asiakkaiden tai pienryhmien tarpeiden mukaisen keskitetyn kokonaisuuden.

Coach4Pro:n ainutlaatuinen hinnoittelumalli tukee Personal Trainereiden kausiluonteista valmennustoimintaa. Lisäksi PT voi säilyttää asiakkaiden tiedot sovelluksessa tietoturvallisesti veloituksetta 6 kk ajan ja aktivoida asiakas uudelleen harjoittelemaan. Kauppa -toiminnallisuus mahdollistaa myös tuntien, kurssien tai tapahtumien maksuhallinnan, joka tekee asiakkaiden aktivoimisesta entistä helpompaa.

Henkilöstön hyvinvointi

Teknologian tuomat laajat mahdollisuudet

Kisakallio hyödyntää Coach4Pro -sovellusta mm. Kisakallio Health Skills -palvelussa, joka on hyvinvointitaitoja kehittävä valmennuspalvelu yrityksille ja yhteisöille.

Laadukkaan teknologian ansiosta Kisakallio voi tarjota paikasta riippumatta osaamistaan kaikille asiakasryhmille, myös kansainvälisesti. Coach4Pro -sovellus mahdollistaa kaiken hyvinvointiin liittyvän saumattoman tiedonvaihdon ja yhteydenpidon asiakkaiden kanssa.

Kaikissa projekteissa on parannettu asiakkaiden kanssa käytävää vuoropuhelua ja vaikuttavuutta. Lisäksi merkittävä osa osallistuneista asiakkaista on ilmoittanut saaneensa selkeää hyötyä hyvinvointiohjelmista.

”Meidän valmennustoiminta sisältää huippu-urheilu valmennuksesta hyvinvointi- ja terveysvalmennukseen. Me tarvitsimme joustavan ratkaisun, joka toimisi myös tulevaisuudessa. Sen lisäksi tarvitsimme meidän brändille oman mobiili -sovelluksen . Coach4Pro on ollut meille se ratkaisu.”

Irina Keinänen

Digitalisoinnin spesialisti, Kisakallio

Huippu- ja kilpaurheilu

Kaikki tärkeä tieto yhdestä paikasta

Coach4Pro soveltuu myös kilpa- ja huippu-urheiluvalmennukseen. Siitä löytyy perusomaisuuksien lisäksi lajikohtaisia erikoisominaisuuksia, joita esimerkiksi Suomen Pyöräilyn valmentaja Jarmo Sorsa käyttää Viivi Puskalan valmennustyössä. Valmentajan työtä helpottaa suunnattomasti kun saa kaiken tärkeän tiedon urheilijan harjoittelusta yhdestä sovelluksesta.

Pyörälilyssä tarvitaan myös harjoittelumäärien ja -kertojen lisäksi tietoa harjoitusten matkasta, ajasta, nopeudesta, tehosta sekä subjektiivisestä tuntemuksesta.

Coach4Pro sovellukseen saa liitettyä tunnettujen laitetoimittajien tuottamat tiedot, jolloin valmentaja pääsee seuraamaan harjoittelua paikasta riippumatta.

”Coach4Pro on rakennettu valmennusalalle. Olemme rakentaneet terveellisempää yhteiskuntaa vuodesta 2009 henkilövalmennuksen kautta. Neljännen generaation sovelluksen julkaisun avulla tarjoamme valmennusalalle parhaat mahdolliset työkalut. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä paremmille elämäntavoille.”

Mikko Koskela

CEO, Coach4Pro Oy

Tutustu veloituksetta!

Ota koekäyttöön veloituksetta ja ilman sitoumuksia.