Maksuehdot

1. YLEISTÄ

Nämä maksuehdot ovat voimassa siinä tapauksessa kun valmennuspalvelun tarjoaja on valinnut Coach4Pro Oy:n laskuttavaksi osapuoleksi.  Coach4Pro on verkossa ja mobiilissa toimiva valmennusjärjestelmä. Coach4Pro valmennusjärjestelmän tarjoaa Coach4Pro Oy (Y-tunnus 2304574-6 ), Suomen lakien alainen osakeyhtiö. Sana ”palvelu” tarkoittaa näissä maksuehdoissa palvelua, joka tarjotaan Coach4Pro valmennusjärjestelmän kautta.

2. PALVELU

Tilaamasi palvelu jatkuu palvelukauden loppuun asti tai automaattisesti jatkuvan palvelun olessa kyseessä  kunnes se peruutetaan. Mikäli et peruuta automaattisesti jatkuvaa palvelua ennen kuin uusi kausi aloitetaan,  valtuutat meidät laskuttamaan seuraavan kauden palvelumaksun (katso ”Peruutus”-kohta alta). Jos haluat käyttää Coach4Pro järjestelmän kautta tarjottavaa palvelua, sinulla täytyy olla internetyhteys ja tarvitsemasi muu mahdollinen mittalaitteisto. Löydät yksityiskohtaiset tiedot tilaamastasi  palvelusta kirjautumalla sisään järjestelmään my.coach4pro.com-verkkosivulta. Tiedot löytyvät oikeasta yläkulmasta profiilikuvan alta löytyvän valikon kohdasta “Tilaukset”.

3. LASKUTUS

3.1. Laskutusjakso

Palvelumaksu laskutetaan määrättynä kalenteripäivänä, joka yleensä vastaa palvelusi alkamispäivää.  Laskutusaikataulu saattaa muuttua esimerkiksi siinä tapauksessa, että veloitus ei ole tapahtunut onnistuneesti tai valitsemasi palvelu alkoi kalenteripäivänä, jota ei esiinny kaikissa kuukausissa.

3.2. Peruutus

Voit peruuttaa tilaamasi palvelun Coach4Pro järjestelmässä milloin tahansa. Sinulla on pääsy Coach4Pro järjestelmään laskutusjakson loppuun asti. Laskutusjakson päätymisen jälkeen palveluun pääsyä / palvelun käyttöä voidaan rajoittaa. Maksuja ei palauteta eikä hyvityksiä anneta osittain käytetyistä palvelukausista. Peruutus voidaan tehdä kirjautumalla Coach4Pro-palveluun ja avaamalla oikeasta yläkulmasta profiilikuvan alta löytyvän valikon kohdasta “Tilaukset”.

3.3. Hinta- ja sopimusmuutokset

Palvelusopimukset ja palvelun hintaa voidaan muuttaa tarvittaessa. Tiedotamme sinua mahdollisista muutoksista ja hinta muutosten ollessa kyseessä sinulta pyydetään hyväksyntää ennen uuden palvelukauden aloittamista

Päivitetty viimeksi: 18. Kesäkuuta  2019