Tavoitteet

Rakentaa kokonaisvaltainen hyvinvointipalveluja tarjoava yritys. 

Haasteet

Valmentamiseen liittyvät rutiinit vievät liikaa aikaa, joten laajentuminen on vaikeaa.

Tulokset

Palvelujen hallinta on nyt helpompaa ja hän voi paremmin keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen.

MKO Powertraining on valmennusyritys jota vetää Mikko Korpeinen. Mikko aloitti yrittäjänä 12 vuotta sitten.

– Olen treenannut ja kilpaillut voimannostossa vuodesta 1997 lähtien. Ajan ja menestyksen myötä useat ihmiset kyselivät neuvoja sekä treenamiseen että apua treeniohjelmien teossa.

– Tästä syntyi ajatus että valmentamalla voisi tienata elantonsa. Niinpä jäin töistä vuorotteluvapaalle ja ryhdyin yrittäjäksi. En ole katunut valintaani.

Mikolla on vuosien kokemus valmentamisesta. Hän on tunnettu henkilökohtaisesta otteesta valmennukseen.

– Olen aina pyrkinyt tarjoamaan henkilökohtaista neuvontaa. Kaikki valmennettavat ovat yksilöitä, Mikko tähdentää.

– Palvelun laatu on ollut minulle aina tärkeää. Uskon, että hyvät asiakaskokemukset ja siitä levinnyt sana asiakkaiden keskuudessa on lisännyt kiinnostusta palveluihini.

Mikon tavoitteena on rakentaa MKO Powertrainingistä kokonaisvaltainen hyvinvointipalvelujen tarjoaja. Tähän sisältyy kuntosali, hieronta, lihashuolto, ravintoneuvonta ja yleisen hyvinvoinnin asiat.

– Toteutan asioita perusasiat edellä – yksinkertaisesti, asiakkaiden ehdoilla ja heitä motivoiden, Mikko toteaa.

Coach4Pro edesauttaa Mikon valmennuspalvelujen kehittämistä ja tukee tavoitteiden saavuttamista.

– Coach4Pro tekee yhteydenpidosta valmennattaviin todella helppoa ja nopeaa. Olen pystynyt tekemään palveluistani ammatimaisempia ja pystyn reagoimaan nopeasti asiakkaiden tarpeisiin, Mikko jatkaa.

– Coach4Pro on myös edistänyt myyntiäni. Asiakkaat ymmärtävät paremmin palvelujeni sisällön, jolloin kynnys ostopäätöksen tekemiseen alenee.

Mikon päivittäisten asioiden hoito on nyt helpompaa.

– Nyt voin helposti tarkistaa päivän aikana puhelinsovelluksesta, tarvitsevatko valmennettavani apua jossakin ja pystyn antamaan vastaukset saman tien. Tämä vähentää stressiä kun ei tarvitse murehtia miten asiakkailla menee, Mikko toteaa.

Mikko uskoo valoisaan tulevaisuuteen Coach4Pron avulla.

– Coach4Pro on jo nyt edistänyt valmennuspalvelujani. Olen voinut antaa palautetta siitä, miten Coach4Pro järjestelmää voisi edelleen kehittää, ja minua on kuunneltu. Minulla on näkymä siiihen, miten valmennusohjelmani edistyvät. Myös isompien asiakasmäärien hallinta on helpottunut. Uskon että Coach4Pro edesauttaa liiketoimintani kasvua jatkossakin.

 

MKO Powertraining nettisivu