Tietosuojakäytäntö

1. YLEISTÄ

Kiitos, kun käytät Coach4Pro palvelualustaa!

Me Coach4Pro:lla olemme sitoutuneet suojelemaan palvelualustamme käyttäjien yksityisyyttä ja noudatamaan voimassa olevaa tietosuoja- ja yksityisyydensuojalakeja. Tämä tietosuojakäytäntö koskee Coach4Pro-palvelualustaan sisältyvää internet- ja puhelinohjelmistoa (myöhemmin “Palvelualusta” tai “palvelualusta”) ja tietoa, jota vastaanotamme palvelualustan käytön yhteydessä. Tämä tietosuojakäytäntö sisältää myös tiedon keräämisen, käsittelemisen ja käytön palvelualustassamme.
Käyttäessäsi Coach4Pro-palvelualustaa tai yhtiön internetsivuja hyväksyt tässä dokumentissa kerrotut tietosuojakäytännöt. Kun sovellettava laki edellyttää suostumustasi tässä Tietosuojakäytännössä kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn, vaadittava suostumus hankitaan asianmukaista menetelmää käyttäen esimerkiksi rastittamalla suostumustasi osoittava ruutu, tekemällä valinta palvelun tai verkkosivuston teknisissä asetuksissa taikka muulla suostumuksesi selkeästi ilmaisevalla ilmoituksella tai toiminnalla käyttämästäsi tuotteesta, verkkosivustosta, palvelusta tai sovelluksesta riippuen. Huomaathan, että voimme päivittää tietosuojakäytäntöä ilmoittamalla siitä Coach4Pro-palvelualustan kautta tai muulla tavoin.

2. MITÄ TIETOJA KERÄÄMME?

Keräämme henkilötietojasi rekisteröityessäsi palvelualustaan tai ostaessasi palveluita palvelualustaltamme, osallistuessasi tarjoukseen tai myynninedistämiskampanjaan tai ollessasi muutoin vuorovaikutuksessa kanssamme. Alla on esimerkkejä sinusta keräämiemme tietojen luokista.

2.1 Tekniset tiedot

Voit vierailla verkkosivustoillamme ilman tunnistautumista. Tiettyjä teknisiä tietoja kerätään kuitenkin tavanomaisena osana palvelualustamme käyttöä. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi IP-osoitteesi, vierailuajankohdat, verkkosivusto, josta linkityit, sivut, joilla vierailet, käyttämäsi linkit, tarkastelemasi mainospalkit ja muu katsomasi sisältö, laitteitasi koskevat tiedot sekä muut sellaiset tekniset tiedot, joita selaimesi tai käyttämäsi laite antaa meille tai joita muutoin kerätään tiettyjen palvelujen yhteydessä. Käyttäessäsi palvelualustaamme tai ollessasi muutoin vuorovaikutuksessa kanssamme tietoliikenneverkkojen kautta tietoliikenneoperaattori saattaa, tavanomaisena osana tällaista yhteydenottoa, välittää meille tiettyjä tietoja, kuten liittymänumerosi. Tutustuthan myös alla olevaan kohtaan ”Evästeiden ja verkkojäljitteiden käyttö”.

2.2 Meille antamasi tiedot

Rekisteröityessäsi Coach4pro palvelualustan käyttäjäksi, tehdessäsi ostoksen, osallistuessasi tarjouskampanjaan tai ollessasi muutoin vuorovaikutuksessa kanssamme saatamme pyytää sinulta tiettyjä tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, katuosoitteesi, käyttäjänimesi, salasanasi sekä muita sellaisia pääsytietoja, joita käytetään käyttäjien tunnistamiseen sekä heidän toimiensa vahvistamiseen ja joita tarvitsemme voidaksemme tarjota sinulle pyytämiäsi palveluita ja ollaksemme yhteydessä kanssasi.

Saatamme lisäksi pyytää lataamiasi tietoja, kuten sijaintitietoja, reittitietoja, kuvia jne. Edellä mainitun lisäksi saatamme kerätä harjoittelutietoja sekä väestötieteellisiä tietoja (ikäsi, sukupuolesi, postinumerosi, kielivalintasi jne.). Saatamme kerätä myös muita antamiasi tietoja, kuten suostumuksiasi, kiinnostuksiasi ja palautettasi koskevia tietoja, laitteitasi koskevia tietoja sekä muita meille antamiasi tietoja. Pyydämme sinua ottamaan huomioon, että antaessasi meille henkilötietojasi tietyt ei-tunnistettavat tiedot saattavat muuttua tiedoiksi, joiden perusteella henkilön voi tunnistaa.

Palvelualustassamme on sinulla mahdollisuus jakaa tietojasi muiden henkilöiden kanssa kuten joukkueesi jäsenet. Monet palveluista edellyttävät palvelukohtaisten tietojen jakoa valitsemallesi palveluntarjoajalle kuten esimerkiksi ruokapäiväkirjan jako ravitsemusneuvontapalveluun liittyen.

2.3 Henkilötietojen erityisluokat

Saatamme kerätä biometrisiä, ravintoon ja henkilöprofiiliisi sekä terveyteesi liittyviä tietoja, kuten verenpaineesi, sykkeesi, käyttämäsi ravinto, harjoituksen arviointisi tai muita vastaavia tietojasi ostamastasi palvelusta riippuen. Käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojakäytännön hyväksymisen kautta näiden tietojen säilyttämisen Coach4Pro palvelualustassa. Käyttäjä hyväksyy valitsemansa palvelun yhteydessä jaettavaksi palveluntarjoajalle ne tiedot, joita kyseisen palvelun toiminnallisuus vaatii palveluun kirjautumisen yhteydessä.

2.4 Maksutiedot

Rekisteröityessäsi palvelualustaamme emme talleta tai käsittele luottokorttitietojasi tai muita antamiasi laskutustietoja. Kaikki laskutukseen liittyvä maksutieto tullaan käsittelemään luotettujen, maksujen välittämiseen keskittyneiden, kolmansien osapuolten toimesta. Antamasi palvelun maksuun liittyvät tiedot tullaan käsittelemään valitsemasi maksun välittäjän tietosuojakäytäntöjen mukaan.

2.5 Meidän kanssamme toteuttamasi liiketapahtumat

Keräämme tai pyydämme tietoja, jotka liittyvät palvelualustan sisältämien palvelujen ostoon tai käyttöön ja muuhun kanssamme käymääsi vuorovaikutukseen. Tällaiset tiedot voivat sisältää esimerkiksi tekemiesi tiedustelujen tai pyyntöjen yksityiskohtia, tarjottuja tuotteita ja palveluja (mukaan lukien toimitustiedot) koskevia tietoja, sinun ja Coach4Pron ja valitsemasi palvelun tarjoajan välisten sopimusten yksityiskohtia, tietoja yhteydenotoista ja yhteydenpidosta, tietoja ja yksityiskohtia koskien meille toimittamaasi sisältöä sekä muita tällaisia liiketapahtumia koskevia tietoja. Soveltuvan lainsäädännön mukaisesti saatamme nauhoittaa keskustelusi asiakaspalvelumme tai muiden vastaavien yhteystahojen kanssa.

2.6 Sijaintitiedot

Osa palveluistamme saattaa edellyttää sijaintitietojesi käyttöä. Sijaintitietojesi käyttö edellyttää kuitenkin kunkin tällaisen palvelun osalta etukäteen antamaasi suostumusta. Suostumukseksi katsotaan tämän tietosuojakäytännön hyväksyntä ja oma toimintasi kun olet yhdistänyt Coach4Pro järjestelmään sijainnin seurantaan aktivoidun laitteen.

2.7 Kolmansilta osapuolilta saadut tiedot

Sinulta saamiemme henkilötietojen lisäksi saatamme saada soveltuvien lakien mukaisesti tiettyjä henkilötietoja postituslistoja vuokraavilta yhtiöiltä sekä muista julkisesti saatavilla olevista lähteistä. Tämä voi pitää sisällään henkilötietoja, kuten osoitetietojen päivityksiä.

3. MIHIN TARKOITUKSIIN TIETOJA KÄSITELLÄÄN?

Coach4Pro käsittelee henkilötietojasi tässä käytännössä ja/tai mahdollisissa muissa palvelukohtaisissa tietosuojaa koskevissa ehdoissa esitetyissä tarkoituksissa. Pyydämme sinua ottamaan huomioon, että yksi tai useampi tarkoitus voi soveltua samanaikaisesti.

3.1 Tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen

Saatamme käsitellä ja käyttää henkilötietojasi pyytämäsi palvelun tarjoamiseksi, muiden pyyntöjesi täyttämiseksi, tilauksesi käsittelemiseksi sekä sinun ja Coach4Pron välisen sopimuksen yleiseksi täyttämiseksi ja toimeenpanemiseksi. Saatamme lisäksi käsitellä ja käyttää henkilötietojasi palvelualustan tai siihen liittyvien palvelujen toiminnallisuuden ja tietoturvan varmistamiseksi, sinun tunnistamiseksesi sekä petosten ja muiden väärinkäytösten havaitsemiseksi ja estämiseksi.

3.2 Tuotteiden ja palvelujen kehittäminen

Saatamme käsitellä ja käyttää henkilötietojasi kehittääksemme palvelualustaa tai siihen liittyvien palveluja. Käytämme kuitenkin palvelualustaa tai siihen liittyvien palvelujen kehittämisessä useimmiten koostettuja ja tilastollisia tietoja, emmekä tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa. Edellä mainitun lisäksi saatamme käsitellä ja käyttää tietojasi tarjontamme yksilöimiseksi sekä sinulle personoidun palvelun tarjoamiseksi. Tarkoituksenamme on esimerkiksi antaa suosituksia sekä esittää personoitua sisältöä ja mainontaa. Saatamme yhdistää tietyn palvelun käytön yhteydessä sinusta kerättyjä henkilötietoja muihin sinua koskeviin tietoihin, ellei näitä tietoja ole kerätty jotakin muuta tarkoitusta varten.

3.3 Yhteydenpito kanssasi sekä markkinointi

Saatamme käsitellä ja käyttää henkilötietojasi ollaksemme yhteydessä sinuun esimerkiksi antaessamme tietoja palvelualustaan tai käyttämiisi palveluihin liittyen sekä ottaessamme sinuun yhteyttä asiakastyytyväisyyskyselyitä varten. Saatamme lisäksi käsitellä ja käyttää tietojasi markkinointitarkoituksessa. Tämä voi pitää sisällään henkilötietojesi käyttöä yksilöityihin markkinointi- tai tutkimustarkoituksiin soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Tässä yhteydessä saatamme käyttää tietojasi esimerkiksi toteuttaaksemme markkinatutkimuksia sekä tiedottaaksemme sinulle palveluistamme ja tarjouksistamme omien tai kolmansien osapuolten tarjoamien sähköisten tai muiden palveluiden välityksellä. Osaa palvelualustamme palveluistamme voidaan lisäksi käyttää muiden yhtiöiden tarjoamien tuotteiden ja palvelujen myynninedistämiseen. Coach4Pro ei kuitenkaan luovuta henkilötietojasi mainittujen yhtiöiden markkinointitoimintaan ilman etukäteen antamaasi suostumusta.

3.4 Profilointi

Saatamme käsitellä ja käyttää henkilötietojasi profiloinnissa esimerkiksi kohdennettua suoramarkkinointia sekä tuotteidemme ja palvelujemme kehittämistä varten. Saatamme lisäksi laatia henkilötietoihisi pohjautuvia koostettuja ja tilastollisia tietoaineistoja. Profilointi pitää sisällään henkilötietojesi automatisoitua käsittelyä yksilöllisten kiinnostuksen tai mielenkiinnon kohteidesi arvioimiseksi, analysoimiseksi taikka ennustamiseksi. Tällä tavoin voimme esimerkiksi lähettää sinulle markkinointiviestejä sinulle parhaiten sopivista tuotteista ja palveluista sekä mukauttaa palveluita paremmin sinun tarpeitasi vastaavaksi. Voit myös ostaa Coac4Pro palvelualustan kautta profilointipalvelun jossa käsitellään antamasi tiedot valitsemaasi profilointitarkoitusta varten.

4. HENKILÖTIETOJESI SIIRTÄMINEN

Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille ainoastaan tässä käytännössä alla esitetyllä tavalla tai pakottavassa lainsäädännössä asetettujen velvoitteiden mukaisesti.

4.1 Sähköposti- ja tekstiviestimarkkinoinnista kieltäytyminen.

Voit kieltäytyä markkinointisähköposteista noudattamalla kyseisten sähköpostien ohjeita (yleensä tilauksen lopetuslinkin muodossa) ja verkkosivuston ohjeiden mukaisesti. Jos kieltäydyt näistä viesteistä, saatamme silti lähettää sinulle muita kuin markkinointisähköposteja, kuten palveluilmoituksia, tai jos olet yritysasiakas, saatamme lähettää sinulle yritystoimintaan liittyviä tietoja. Voit kieltäytyä myös kaikesta tekstiviestipohjaisesta suoramarkkinoinnista ottamalla yhteyden tämän verkkosivuston tai tekstiviestin tietojen mukaisesti.

4.2 Palveluntarjoajat ja muut valtuutetut kolmannet osapuolet

Voimme luovuttaa henkilötietojasi sellaisille valtuutetuille kolmansille osapuolille, jotka käsittelevät henkilötietoja Coach4Pron puolesta tässä käytännössä kuvatuissa tarkoituksissa (esimerkiksi teknisten, logististen ja muiden palvelujen tarjoajat). Nämä osapuolet saavat kuitenkin käyttää henkilötietojasi ainoastaan siihen tarkoitukseen, johon tiedot on kerätty. Coach4Pro edellyttää lisäksi, että kyseiset osapuolet toimivat soveltuvan lainsäädännön ja tämän käytännön mukaisesti ja että he käyttävät asianmukaisia turvatoimia henkilötietojesi suojaamiseksi. Voimme lisäksi luovuttaa henkilötietojasi ilman henkilötunnistetietoa, mukaan lukien harjoitustietoja kuten syketietosi, biometriset tietosi sekä muut terveyteen liittyvät tietosi, palvelukumppanille, mikäli käytät sellaisia palveluja, joissa ulkopuolisen yhtiön on palvelua tarjotakseen saatava pääsy tällaisiin tietoihin tai mikäli olet erikseen antanut suostumuksesi siihen, että ulkopuolinen yhtiö käsittelee tietojasi Coach4Pron tarjoaman palvelualustan yhteydessä.

4.3 Henkilötietojen siirto ulkomaille

Tuotteitamme ja palvelujamme voidaan tarjota käyttämällä eri maissa sijaitsevia resursseja ja palvelimia. Henkilötietojasi voidaan näin ollen luovuttaa myös käyttämiesi palveluiden sijaintimaan ulkopuolelle, mukaan lukien sellaiset Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuoliset maat, joissa tietosuojataso ei Euroopan komission mukaan ole välttämättä riittävä. Tällöin ryhdymme toimenpiteisiin varmistaaksemme henkilötietojesi riittävän suojaamisen soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Henkilötietojesi kansainvälisten luovutusten osalta tukeudumme yleisesti sopimuksiin, jotka perustuvat Euroopan komission mallisopimuslausekkeisiin. Mallisopimuslausekkeet löytyvät osoitteesta http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/transfer/index_en.htm. Mikäli haluat lisätietoja liittyen henkilötietojesi siirtoon ulkomaille, voit ottaa meihin yhteyttä alla esitettyjä yhteystietoja käyttäen.

4.4 Muut tiedonluovutukset

Voimme luovuttaa ja käsitellä henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön asettamissa rajoissa suojataksemme Coach4Pron oikeutettuja intressejä, esimerkiksi siviili- tai rikosoikeudellisissa oikeusprosesseissa.

4.5 Yrityskaupat ja -järjestelyt

Liiketoimintojemme myyminen, ostaminen, sulauttaminen tai muu uudelleenjärjestely saattaa edellyttää, että luovutamme henkilötietoja mahdollisille tai tosiasiallisille ostajille sekä heidän neuvonantajilleen tai että vastaanotamme henkilötietoja myyjiltä sekä heidän neuvonantajiltaan.

5. ALAIKÄISIÄ KOSKEVAT TIEDOT

Coach4Pron tarkoituksena ei ole kerätä tietoja eikä ryhtyä liiketoimiin sellaisten henkilöiden kanssa, jotka ovat kotimaassaan alaikäisiä. Käyttäjän ikää ei kuitenkaan ole aina mahdollista todentaa tarkasti, mistä johtuen tietokantamme saattavat sisältää alaikäisten henkilötietoja. Pidätämme oikeuden estää pääsyn palvelualustaan sellaiselta henkilöltä, joka on tai jonka epäilemme olevan alaikäinen.

Coach4Pron toimintatapana on pyytää, etteivät alaikäiset tekisi ostoksia tai ryhtyisi muihinkaan tuotteitamme ja palvelualustassamme tarjottavia palveluja koskeviin oikeudellisiin toimenpiteisiin ilman vanhemman tai muun laillisen huoltajan suostumusta, ellei se ole soveltuvan lainsäädännön mukaan sallittua. Mikäli olet alaikäinen, tulee sinua pystyä todistamaan, että sinulla on laillisen huoltajasi suostumus.

6. TIETOJEN LAATU JA SÄILYTTÄMINEN

Ryhdymme kohtuullisina pidettäviin toimenpiteisiin pitääksemme käsittelemämme henkilötiedot oikeina ja ajantasaisina sekä poistaaksemme tietokannastamme vanhentuneet taikka muutoin virheelliset tai tarpeettomat henkilötiedot. Tietyt Coach4Pro palvelualustassa tarjottavat palvelut saattavat antaa sinun hallita profiiliasi sekä tässä profiilissa olevia tietoja. Suosittelemme, että käyt säännöllisesti tarkistamassa henkilötietosi profiilisi kautta varmistaaksesi niiden oikeuden ja ajantasaisuuden. Muistathan, että sellaisten sähköisten palvelujen osalta, joissa voit itse hallita profiiliasi, oikeiden tietojen antaminen sekä niiden päivittäminen on sinun vastuullasi. Säilytämme henkilötietojasi ainoastaan niin kauan kuin se on välttämätöntä kyseessä olevan tarkoituksen toteuttamiseksi tai kuin soveltuvassa lainsäädännössä edellytetään.

7. TIETOTURVA

Coach4Pro on ottanut käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset suojaustoimenpiteet välttääkseen ja minimoidakseen henkilötietojen luovuttamiseen ja käsittelyyn liittyviä riskejä. Tällaisia suojaustoimenpiteitä ovat soveltuvin osin palomuurien, suojattujen serveritilojen sekä salauksen käyttö, asianmukaisten pääsyoikeuksien hallintajärjestelmien ja -prosessien käyttöönotto, käsittelijöiden huolellinen valinta ja riittävä koulutus sekä muut henkilötietojen luvattomalta käytöltä tai luovuttamiselta suojaamiseksi tarvittavat toimenpiteet. Saatamme myös tehdä varmuuskopioita sekä käyttää muita vastaavia tapoja henkilötietojesi tahattoman vahingoittumisen tai tuhoutumisen estämiseksi. Coach4Pron verkkosivuston osan tukiessa verkossa toteutettavia liiketapahtumia käytämme alalla vakiintuneita suojaustoimenpiteitä, kuten “Secure Sockets Layer” (“SSL”) -menetelmää, suojataksemme verkossa toteutettavien liiketoimien luottamuksellisuutta ja turvallisuutta.

8. EVÄSTEIDEN JA VERKKOJÄLJITTEIDEN KÄYTTÖ

Vieraillessasi Coach4Pron verkkosivustolla tietokoneeseesi saatetaan asettaa tietoja “eväste”-nimisen tekstitiedoston muodossa. Evästeen avulla pystymme tunnistamaan tietokoneesi. Evästeiden käytön tarkoituksena on hyödyttää sinua esimerkiksi siten, että sinun ei tarvitse syöttää salasanaasi useasti istunnon aikana eikä siirtää tuotteita uudelleen ostoskoriin, mikäli ostostapahtumasi kestää yhtä vierailua kauemmin. Evästeitä käytetään lisäksi verkkosivuston liikenteen analysoimiseen ja profilointiin.

Coach4Pron verkkosivusto saattaa käyttää myös toisenlaisia paikallisen säilyttämisen menetelmiä, kuten paikallisesti jaettuja kohteita (joita kutsutaan myös “Flash-evästeiksi”) sekä paikallista muistia nimeltään HTML5. Nämä menetelmät muistuttavat edellä mainittuja evästeitä siltä osin, että ne tallennetaan laitteellesi ja niitä voidaan käyttää tallentamaan toimintaasi ja mieltymyksiäsi koskevia tietoja. Nämä menetelmät saattavat kuitenkin tavanomaisiin evästeisiin verrattuina käyttää eri osia laitteestasi, jolloin et välttämättä pysty hallitsemaan niitä tavanomaisia selaintyökaluja ja -asetuksia käyttäen. Voit estää Flash-evästeiden tallentumisen seuraamalla Adoben antamia ohjeita osoitteessa http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html.

Coach4Pro saattaa käyttää niin sanottuja ”web beacons” -verkkojäljitteitä (tai “pikselitunnisteita”) joidenkin verkkosivustojen yhteydessä. Emme kuitenkaan käytä niitä tunnistamaan yksittäisiä käyttäjiä henkilökohtaisesti. Verkkojäljitteet ovat yleensä graafisia kuvia, jotka on asetettu verkkosivustolle ja joita käytetään verkkosivuston vierailijoiden määrän laskemiseksi ja/tai tiettyihin evästeisiin pääsemiseksi. Näitä tietoja käytetään palvelujemme parantamiseen. Verkkojäljitteet eivät tavallisesti kerää muuta tietoa kuin sitä, minkä selaimesi antaa meille internetissä tapahtuvan viestinnän tavanomaisena osana.

Mikäli kytket evästeet pois päältä, verkkojäljite ei enää pysty jäljittämään nimenomaista toimintaasi. Verkkojäljite saattaa kuitenkin jatkaa tietojen keräämistä IP-osoitteestasi tapahtuvista vierailusta, mutta tällaiset tiedot eivät ole henkilökohtaisesti tunnistettavia. Mikäli haluat kytkeä evästeet pois päältä tai mikäli haluat saada ilmoituksen, ennen kuin niitä asetetaan koneellesi, voit tehdä sen selainasetuksissasi. Emme kuitenkaan välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä palveluja etkä välttämättä pysty näkemään tiettyjä sivustojen osia, mikäli olet kytkenyt evästeet pois päältä.

Tietyt sellaiset liikekumppanimme, joiden sisällössä on linkki verkkosivustollemme tai joiden sisältöön on linkki verkkosivustollamme, saattavat myös käyttää evästeitä tai verkkojäljitteitä. Meillä ei kuitenkaan ole pääsyä näihin evästeisiin, emmekä voi hallita niitä.

Olet ymmärtänyt ja annat suostumuksesi siihen, että evästeitä, muita paikallisesti tallennettuja säilöntämenetelmiä, jäljitteitä ja muita tietoja tallennetaan laitteillesi. Olet lisäksi ymmärtänyt ja annat suostumuksesi siihen, että meillä ja edellä mainituilla muilla tahoilla on pääsy näihin evästeisiin, paikallisesti tallennettuihin säilöntämenetelmiin, jäljitteisiin ja tietoihin.

9. OIKEUTESI

Sinulla on sekä oikeus pyytää tietoja sinusta kerätyistä henkilötiedoista että oikeus saada pääsy näihin tietoihin. Sinulla on lisäksi oikeus pyytää meitä täydentämään, korjaamaan, anonymisoimaan tai poistamaan mahdollisia puutteellisia, virheellisiä, tarpeettomia tai vanhentuneita henkilötietojasi. Emme kuitenkaan pysty poistamaan sellaisia henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä sitovien oikeudellisten velvoitteiden noudattamiseksi tai jotka on säilytettävä soveltuvan lainsäädännön nojalla.

Sinulla on oikeus pyytää ja saada sinusta keräämiämme henkilötietoja yleisessä ja konekielisessä muodossa. Mikäli keräämämme henkilötietosi ovat mielestäsi virheellisiä tai mikäli et halua, että henkilötietojasi poistetaan siltä osin kuin henkilötietojesi käsittelyn on katsottu olevan laitonta, tai mikäli henkilötietosi eivät enää ole tarpeen, voit pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Tämä koskee myös tilanteita, joissa olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä, eikä vielä ole määritetty, onko käsittelylle olemassa oikeutettuja perusteita. Voit myös milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käyttämistä suoramarkkinointitarkoituksiin, myynninedistämismateriaalien lähettämiseen, profilointiin tai markkinatutkimusten suorittamiseen.

Kun henkilötietojasi käsitellään antamaasi suostumukseen perustuen, sinulla on lisäksi milloin tahansa oikeus perua tällaiseen käsittelyyn antamasi suostumus. Halutessasi käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi voit, soveltuvan lainsäädännön asettamissa rajoissa, ottaa yhteyttä meihin joko markkinointimateriaalissa ilmoitettuja tai tässä käytännössä jäljempänä esitettyjä yhteystietoja käyttäen. Tämä saattaa kuitenkin tarkoittaa sitä, ettemme voi enää tarjota sinulle kyseisiä palveluja etenkään, jos olet halunnut meidän poistavan henkilötietosi tai lopettavan niiden käsittelyn.

Suosittelemme, että hyödynnät käytössäsi olevia profiilin ja muiden tietojesi hallintatyökaluja, sillä nämä työkalut antavat sinulle usein suoran pääsyn henkilötietoihisi ja pystyt niiden avulla tehokkaasti hallitsemaan henkilö- ja muita tietojasi. Pyydämme ottamaan huomioon, että Coach4Pro voi joutua tunnistamaan sinut sekä pyytämään lisätietoja voidakseen täyttää edellä mainitut pyyntösi. Pyydämme lisäksi huomioimaan, että sovellettavassa lainsäädännössä voi olla rajoituksia ja muita edellä oleviin oikeuksiisi liittyviä määräyksiä.

10. HENKILÖTIETOJESI REKISTERINPITÄJÄ JA YHTEYSTIEDOT

Soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti vastuussa oleva rekisterinpitäjä on:

Coach4Pro Oy

Sinikalliontie 18 A

02630 Espoo Finland

11. TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTTAMINEN

Coach4Pro voi milloin tahansa päivittää ja muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä. Mikäli muutokset pitävät sisällään uusia tarkoituksia henkilötietojen käsittelylle, Coach4Pro ilmoittaa niistä sinulle etukäteen ja pyytää tarvittaessa suostumuksesi.

Päivitetty: 25. Toukokuuta 2018