Löpcoachen Sverige käyttää Coach4Pro järjestelmää uuden online plavelun alustana

Coach4Pro ja Löpcoachen Sverige aloittavat yhteistyön

– Haluamme kehittää jatkuvasti parempia palveluita asiakkaillemme ja pyrimme löytämään “outside of the box” ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Kuultuamme Coach4Pro:sta ja sen tuomista mahdollisuuksista olimme heti kiinnostuneita, kertoo Jörgen Hallberg, Löpcoachen Sverigen omistaja.

– Nykyään ihmisellä on usein puute ajasta. Asiakkaat haluavat tavoittaa valmentajansa milloin tahansa, missä tahansa. Samaan tapaan valmentaja haluaa olla perillä valmennettavien tilanteesta riippumatta asiakkaan sijainnista tai saavutettavuudesta. Coach4Pro tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan. Samalla se mahdollistaa palveluiden ja asiakkaiden hallinnan kaikilla tasoilla, Hallberg jatkaa.

Linus Nynäs, Coach4Pron myyntijohtaja Ruotsissa, on hyvin tyytyväinen tapaan miten Löpcoachen Sverige on hyödyntänyt Coach4Pro järjestelmää palvelukehityksessään.

– Kun he huomasivat mitä mahdollisuuksia Coach4Pro järjestelmä voi tarjota, he ryhtyivät heti toimeen. Palvelu, joka nyt luotiin, on sangen ainutlaatuinen. Usein tämä lähtökohta johtaa menestykseen. Odotan innolla mihin yhteistyömme johtaa, toteaa Nynäs.