Uusi Suunnittelu-työkalu julkaistu

 

Coach4Pro on kehittänyt uuden intuitiivisemman tavan luoda suunnitelmia järjestelmään.
Suunnittelu-työkalun avulla voit luoda juuri sellaisen suunnitelman kuin haluat. Oli kyseessä sitten henkilökohtainen suunnitelman tai yleinen suunnitelma suuremmalle käyttäjä määrälle.

Voit luoda jopa vuoden pituisia suunnitelmia. Tärkeä osa uutta suunnittelu-työkalua on miten julkaiseminen toimii. Voit valita koska ja kuinka usein tulevat tapahtumat julkaistaan asiakkaille, kuinka monta päivää asiakkaalle julkaistaan ja koska julkaiseminen tapahtuu.
Tämä tarkoittaa että voit esimerkiksi luoda 3 kuukauden suunnitelman, joka automaattisesti julkaisee seuraavan viikon tapahtumat edeltävänä perjantaina kello 08.00.

Jos sinun pitää muuttaa jotain asiakkaasi suunnitelmassa, voit yksinkertaisesti muuttaa suunnitelmaa suunnittelu-työkalussa ja julkaista muutoksen. Tämän jälkeen jokaisella suunnitelman tilaajalla on päivitetty versio suunnitelmasta.

On myös mahdollista liittää suunnitelma osaksi valmennus-palvelua, jolloin kun uusi asiakas liittyy palveluusi, suunnitelma aktivoituu automaattisesti käyttäjän kalenteriin.

 

Suunnittelu-työkalu on osa päivittynyttä Coach4Pro-järjestelmään, joka tarkoittaa että kaikki valmentajat voivat käyttää sitä ilman lisäkustannuksia. Löytät suunnittelu-työkalun omana ikonina vasemmanpuoleisesta valikosta, tai jos käytät älypuhelintasi löydät sen oikeanpuoleisesta valikosta.

Haluatko lisää tietoa Suunnittelu-toiminnosta tai Coach4Prosta?
Lähetä meille viestiä