Vantaan kaupunki ja Coach4Pro yhteistyöhön

Vantaan Kaupunki on ottanut käyttöön Coach4Pro-ohjelmiston ennaltaehkäisevän elintapaneuvonnan kehittämisprojektissa.

– Kehitysprojekti kestää syksyyn 2021 ja sen aikana laajennetaan jo käytössä olevia liikunta-apteekkeja niin, että voimme mahdollistaa ennaltaehkäiseviä elämäntapamuutoksia laajemmalle kohderyhmälle. Kehitysprojektin tavoitteena on luoda uusi, nykyistä laajempi toimintamalli, joka otettaisiin laajemmin käyttöön vuonna 2022, kertoo Anton Ahonen, vs. liikuntapäällikkö, liikunnan palvelualue.

– Coach4Pro-ohjelmiston avulla pystymme toteuttamaan omia palvelukokonaisuuksia eri kohderyhmille. Pystymme luomaan omaa sisältöä ja käyttämään myös valmista sisältöä. Kohderyhmät tulevat terveyskeskuksista, neuvoloista ja ammattikouluista. Jokaiselle ryhmälle on Coach4Pro-järjestelmään luotu oma palvelukokonaisuus, Ahonen toteaa.

Coach4Pro on tyytyväinen valinnastaan Vantaan Kaupungin kehitysprojektin ohjelmistoalustaksi.

Toimitusjohtaja Mikko Koskela toteaa, että Coach4Pron ohjelmistoalusta on nimenomaan suunniteltu Vantaan kaupungin kanssa tehtävän projektin kaltaiseen toimintaan.

– Uskomme, että oikein kohdennetulla tarjonnalla voidaan merkittävästi ennaltaehkäistä terveysongelmia ja näin säästää rahaa. Samalla parannetaan ihmisten hyvinvointia.

 

Lisää infoa antaa:

Coach4Pro
Mikko Koskela, Toimitusjohtaja
mikko.koskela(at)coach4pro.com
+358 40 060 3209

Vantaan Kaupunki
Anton Ahonen, vs. Liikuntapäällikkö
anton.ahonen(at)vantaa.fi
+358 40 620 2897