WU 16 EM 2020 koripallotiimi sopimus

Coach4Pro ja Suomen WU16 EM 2020 koripallotiimi allekirjoittivat sopimuksen.

Coach4Pro ja WU16 EM 2020 Koripallojoukkue allekirjoittivat valmennusjärjestelmän käyttösopimuksen. WU16 tiimi valmistautuu ensivuoden kesän EM kisoihin. Tiimi aloitti Coach4Pro järjestelmän käytön pilotilla, ja saatujen hyvien kokemusten perusteella, jatkaa järjestelmän käyttöä EM projektin tukena.

Kevään ja kesän aikana toteutetussa pilotissa urheilijat raportoivat harjoitussuoritteista ja lepojaksoista Coach4Pro -mobiilisovelluksen avulla. Samalla he saivat tukea sekä ohjausta nuorten maajoukkueen valmennustiimiltä maantieteellisestä sijainnista riippumatta.  

– Coach4Pro on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi, jolla olemme saaneet näkyvyyden urheilijoiden arkeen ja pystyneet parantamaan toimintaamme, kertoo WU16 -tiimin päävalmentaja Ilkka Palviainen ja jatkaa

 – Älypuhelin on luonnollisin tapa kerätä tietoa urheilijoilta antaen kattavan näkymän valmentajille harjoituksista ja palautumisesta. Coach4Pro avulla olemme pystyneet parantamaan kommunikaatiota sekä urheilijoiden, että seuravalmentajien kanssa, ymmärtämään syy yhteyksiä, ja ylipäätään saaman tarkan kuvan esimerkiksi kehittävän harjoittelun määrän suhteesta peli tunteihin.

– WU16 tiimi on jo pilotissa osoittanut korkeaa valmennuksellista ammattitaitoa ja syvää ymmärrystä siitä mikä on lajille oleellista toimintaa ohjaavaa informaatioita. He ovat määrittäneet järjestelmän keräämään ja raportoimaan koripallovalmennuksen kannalta olennaista informaatiota. Tämä on mahdollistanut syy yhteyksien löytämisen ja toiminnan jatkuvaan parantamiseen. On hienoa, että WU16 tiimi on valinnut Coach4Pro järjestelmän myös EM projektiinsa, sanoo Mikko Koskela, Coach4Pro:n toimitusjohtaja.