Tavoitteet

Yksilöllistä valmennusta jokaiselle, elämäntilanteesta riippumatta.

Haasteet

Miten tarjota yksilöllistä valmennusta edullisesti.

Tulokset

Nyt kun yksilöllinen valmennus on helppo toteuttaa, on myös asiakasmäärä kasvanut.

Löpcoachen Sverige tarjoaa henkilökohtaista etävalmennusta.

– Aloitimme toimintamme juoksukouluna, ja meillä oli viikottain useita yhteisharjoituksia. Melko pian huomasimme, että meidän täytyy keksiä uusi tapa tarjota valmennusta, sanoo Jörgen Hallberg, yhtiön omistaja.

Haasteena oli tarjota yksilöllistä valmennusta joka ottaa huomioon asiakkaan elämäntilanteen.

– Tosiasiassa vain harvat henkilöt voivat sitoutua viikottaisiin yhteisharjoituksiin. Tämä tekee yksilöllisestä valmentamisesta tosi haastavaa, toteaa Jörgen, ja jatkaa

– Olemme tarjonneet etävalmennusta vuodesta 2017. Aloitimme myymällä web-sivuillamme yksilöllisiä harjoitusohjelmia. Näin kaikki sai alkunsa.

Löpcoachen Sverigen juoksuvalmennus on aina perustunut asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin. On haastavaa tarjota todella henkilökohtaista valmennusta kohtuuhintaan. Oli löydettävä parempi tapa toimia asiakkaiden kanssa. Tapa, joka olisi tehokkaampi ja joka säästäisi valmentajan aikaa.

– Havaitsimme, että meidän olisi löydettävä online-työkalu helpottamaan työtämme. Aluksi ajattelimme tekevämme oman sovelluksen, mutta otettuamme yhteyttä Coach4Pro:hon huomasimme että tämä on oikea tapa edetä. Voin huoletta sanoa että valintamme oli onnistunut, toteaa Jörgen.

“Coach4Pro sopii yksilölliseen valmennukseen kuin nenä päähän”

– Sovelluksen käyttäminen säästää aikaani valmentamiseen. Voin auttaa useampia henkilöitä kuin aiemmin. En ole sidottu yhteen paikkaan ja tiettyyn aikaan, voin valmentaa silloin kun se minulle sopii.

– Jos asiaa ajattelee taloudelliselta kannalta on Coach4Pro ollut oiva valinta Löppcoachen Sverigelle. Asiakkaat käyttävät palvelujani aiempaa pidempään, ja keskeyttävien määrä on laskenut. Nyt voin myös tarjota erilaisia palveluita jotka sopivat asiakkaan tilanteeseen.

– Asiakkaat voivat valita eritasoista valmennusta. Jos he haluavat yleisen harjoitusohjelman ja minun kommenttini harjoittelusta, valmennus on todella edullista.

– Jonkin ajan kuluttua he voivat haluta henkilökohtaista valmennusta vaikkapa puoleksi vuodeksi ja palata tämän jälkeen yleiseen harjoitusohjelmaan. Aina löytyy ratkaisu, sen sijaan että asiakas keskeyttää valmennuksen. Tämä on auttanut minua palvelemaan asiakkaitani tavalla, joka sopii heidän elämäntilanteeseensa, Jörgen toteaa.

Jörgen Hallbergin tavoitteena on saada etävalmennukseen 100 asiakasta, joista 40 olisi henkilökohtaisessa valmennuksessa. Jörgen on luottavainen että tavoite täyttyy kahdessa vuodessa.

– Yleisesti valmentaminen siirtyy yhä enemmän etävalmennuksen suuntaan. Yhteiskunta muuttuu ja ihmiset tekevät aiempaa enemmän etätöitä. He haluavat valmennusta silloin kun se heille sopii ja siellä missä ovat. Ennen pitkää Coach4Pron kaltainen etävalmennustyökalu on välttämättömyys, Jörgen lopettaa.

 

Löpcoachen Sverige nettisivu