Elintapaohjaus ja toimintakyvyn ylläpito

Etsitkö ratkaisua elintapaohjaukseen? Alustamme avulla voit helposti julkaista erilaisia ohjelmia asiakkaille. Voit käyttää valmiita ohjelmia tai luoda niitä itse.

Ohjaajan työ on tehty helpoksi. Ohjelmien koostaminen ja julkaisu tehdään alustan sisällä (drag and drop – menetelmällä). Asiakkaiden seuranta on tehokasta – ohjaajalla on ajantasainen näkymä asiakkaiden aktiivisuuteen ja pääsy dialogiin asiakkaan kanssa. Ohjaaja voi ohjata yhtäaikaisesti noin 100 asiakasta jos tekee ohjausta puolipäiväisesti.

Asiakkaalla on käytössään mobiilisovellus, josta hän helposti näkee mitä kulloinkin on tarkoitus tehdä. Kun asiakkaalle julkaistaan uusia ohjelmia, hänen tarvitsee vain hyväksyä lähetetty kutsu.
Asiakas voi merkitä sovellukseen myös omia suorituksiaan. Mikäli asiakkaalla on käytössään urheilukello, siirtyvät tiedot automaattisesti sovellukseen.

 

Kaksi tapaa elintapaohjaukseen

9

Ohjaajavetoinen elintapaohjaus

Tämä vaihtoehto on tehokkain kun tavoitellaan pitkäaikaista vaikuttavuutta. Ohjaajavetoisessa elintapaohjauksessa ryhmällä on lähtökohtaisesti yhteinen ohjelma. Ohjaaja voi kuitenkin hienosäätää ohjelmaa yksilön tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Asiakasta kannustetaan vuoropuheluun ja kommentoimaan jokaista tapahtumaa, jolloin ohjaajan ja asiakkaan välille syntyy dialogi. Oikein toteutettuna ja pelisäännöt sopien vuorovaikutus on säännöllistä ja tehokasta. Asiakkaalla voi olla myös useampi ohjaaja (ravinto/uni/liiikunta).

 

9

Itsepalvelu

Itsepalvelu sopii motivoituneille ja itseorganisoituville ihmisille. Se sopii myös jatkoksi ohjaajavetoisen ohjelman jälkeen. Itsepalvelussa asiakkaalla ei ole ohjaajaa. Asiakas voi itse aktivoida erilaisia ohjelmia. Ryhmäytyminen ja yhteisten haasteiden luominen on helppoa. Ryhmien muodostaminen perustuu kutsuihin, asiakkaat eivät lähtökohtaisesti ‘näe’ toisiaan. Sisäänrakennetun viestiominaisuuden avulla ryhmä voi tukea toisiaan sekä kannustaa ja viestiä keskenään.

 

picture of the Coach4Pro software in computer and mobile view

Kolme tapaa ostaa

Avaimet käteen

Meiltä ohjaajat, ohjelmat ja alusta.

Alusta ja ohjelmat

Meiltä ohjelmat ja opastus ohjaajille alustan käyttöön. Ohjaajille on tehty käsikirja ja ohjaajat voidaan haluttaessa sertifioida. Sertifiointi perustuu näyttökokeeseen.

Alusta ja ilmaisohjelmat

StopDia-hankkeen materiaalit ja muutama ohjelma maksutta käytössänne. Tarvittaessa voimme sertifioida ohjaajat.

Ota yhteyttä

+358 40 060 3152

sales@coach4pro.com

Sinikalliontie 18 A, 02630 Espoo, Finland